2007. szept. 29.

"Apokalipszis savazás"


Tudjátok mit? Indítsunk savazást.

Ez tényleg az én egyszemélyes apokalipszisom, amit pár ember élvezettel(?) olvas, vagy tényleg remeg a kibaszott talaj és forrong a Föld a lábunk alatt?



Igen - Nem
(igen= tényleg ez van. nem=az én sajátom.)



Megtiszteltek vele, ha toltok egy választ, de tényleg. Komolyan érdekel a véleményetek, én meg egyébként is eleget pofázok. Nem kell név, elég az inkognitó, teljesen elég egy igen/nem a kommentek között.

Kieg.: hogy miről beszélek már megint? Szavak helyett:
Tovább is van mondjam még?...


12 megjegyzés:

Névtelen írta...

igen.

Névtelen írta...

mert miért is lenne egyszerű.. :)
szerintem bármennyire is egyre inkább húzunk (főleg a kifejezéserő és az energiatakarékosság érdekében) a szélsőségek/sarkítások felé, nem hinném hogy akár az "igen" tükrözné a valóságot akár hogy a "nem" helytálló lenne..
nem, mert tény hogy nem, és igen, mert ennél sokkal mélyebb gyökerű, zsigeribb mozgató okok/cselekvések/nemtevések vannak a háttérben, MINTSEM HOGY elmondhasd, hogy az a SZŰK szegmens, amit ugyan még mindig átlagot bőven megugró mennyiségű/minőségű infotömegként (utóbbiak kontextusba helyezéséről nem is beszélve) átlátsz, azt még maradéktalanul meg is érthetnéd, és az a kép, ami benned él, azt csak a Te piros padodról látni, mi maximum helyelően bólogatunk az onnan készített fotók láttán.. :)
ami pedig talán a bejegyzés okát illeti: nem, Tibi, nem mondasz hülyeségeket, ami van, tény, halad vmi felé, de Te is beleesel az őshibába: a rosszat könnyebb leszűrni, a hibát könnyebb megtalálni, felelősökre ujjal mutogatni (tudom nemteszed általában, csak mondom...), mintsem a "naggyon sullyos"an arcbamászó jón kívül a jó irányokat is látni, kevesebb van belőle persze, és médiának sem az a dolga, h ezt mutassa (még az indexnek sem, pl, vagy bárminek, amihez netground halandóként hozzájuthatsz..;) )

NINth írta...

gergőm, már megint okosakat mondsz. (mint általában)és igen, jófelé kacsingatsz most is. ne hidd, hogy csak a negatív behajlásokat látom, nem így van (szerencsére), csak mostanában(?) egyre hangsúlyosabb a negatív. Persze, tény, hogy vannak jó irányok, ez így is van, de a problémát a kritikus tömegben látom. És jelenleg erősen az az érzésem, hogy a kritikus tömeg a dark side oldalán van, akarva-akaratlanul. Linkelhetnék pozitív dolgokat is, van sok. De nem elég. És ez nem a média (kikkérem magamnak te kis pöts ;p) hatása, mert nem a média szelektálja számomra az információt, hanem én magam.

Balázzsal fogalmazta meg nekem pár napja: "Tibi bazdmeg, te beszélsz mindig a sebességről meg az emelkedő tendenciákról. Igen bazdmeg, ez van most. Olyan sebesség, amit talán te se bírsz már követni. És negatívban."

Hát. Azért szeretném követni.

Névtelen írta...

akkor linkelj pozitív dolgokat.. :)
ilyen egyszerű, az embereknek (sztem), MÁR,.., MOST ponthogy nem arra van szüksége, h "nézzétek és kapjatok a fejetekhez végre..", hanem h lássák h van jó is..
ha jó dolgokról írsz, azok is terjedni fognak, és jó dolgokat fognak magukkal után hozni.. ;)

Névtelen írta...

hja, van, de nem elég, mégis!
csak nem hagyhatod, hogy az emberek elbízzák magukat ennyi jó láttán!;P

Névtelen írta...

és ha apokalipszis? mi is azzal a baj? :)

Névtelen írta...

igen.

NINth írta...

dear Névtelen: semmi

Névtelen írta...

igen, de nagyon igen. attól még, hogy van ennek lightside-ja is, attól még fogvacogtatva kényszerülök legépelni az igent, a mindenit. :/

Lady Opal írta...

Igen, bár az is lehet, hogy a saját apokalipszisomat vetítem ki én is és nem vagyok mérvadó. ;)

Névtelen írta...

Igen, de egy nagyon tehetséges és okos ember "apokalipszisát" olvashatom, és higgye el, hogy ez megéri, már olvasni.

Névtelen írta...

Nem hiszek abban, hogy a dolgok jóra fordulnak majd. Én már készen állok a Végre.(talán kicsit paranoid):)))